Moikka taas!
Yksi päivä tein koulussa jälkiruokaa meidän luokkalaisille.
Jälkkärinä oli
Suklaa Browniet vadelmasorbetin kera
Ohjeet oli netistä ja yhdestä ostamastani suklaakirjasta. Kirsikoita ei saanut tuoreena, joten teimme sitten vadelmasorbettia kirsikkasorbetin tilalle :)
Kirsikkasorbetti
kirsikoita 500 g
sokeria 200 g
sitruunaa 1 kpl
kirch-kirsikkaviinaa 2 ruokalusikallista
vettä tarpeen mukaan
kananmuna 1 munanvalkuaista
minttua 1 nippu
Suklaa Browniet
rasvaa uunipannulle
150 g kirsikoita (tuoreita tai säilöttyjä)
300 g tummaa suklaata
8 munaa
250 g pehmeää voita
150 g (n. 1 ¾ dl) sokeria
150 g (n. 2 ½ dl ) vehnäjauhoja
150g (n. 2 ½ dl) malteleita, jauhettuna
2 tl leivinjauhetta
kirsikoita koristeluun!
Lisäksi tein vielä kastikkeen tarjoiluastian pohjalle, jotta saisin lisää näyttävyyttä.
Kastikkeeseen laitoin tuoretta minttua, kirsikoista sokerilientä, vanilliinisokeria ja hiukan kermaa.
Ja loppu tulos näytti tältä :)

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti