tiistai 12. maaliskuuta 2013

Pihviä Àla Eeva





Elikkäs tein tuossa sunnuntaina savustetusta härän sisäfilepihvistä annokset.

Tein pihvien kanssa valkosipulikermaperunoita ja pippuri-yrttikastiketta.



Valkosipulikermaperunat
ohje:

n. 1 kg peunoita
3 valkosipulin kynttä 
suolaa
mustapippuria
                                 n. 2,5 dl ruokakermaa (itse lisäsin vielä vähän vettä kerman joukkoon)

Kuori ja siivuta perunat. Voitele vuoka. hienonna valkosipulinkynnet. Lisää perunat ja valkosipuli murska vuokaan. lisää muut mausteet. lopuksi laita kerma vuokaan ja tarvittaessa sekoita vielä kaikki sekaisin.
Sitten vuoka  175 asteiseen uuniin noin tunniksi.


 

1 kommentti:

  1. heip. olen tehnyt kasvisöljyyn valkosipuperunoja mausteena suolaa ja mustapippuria ja ekana sipulia paistettuna. Mielestäni valkosipuli pitää lisätä vasta kypsään perunaan jotteivät aromit haihdu taivaan tuuliin kokonaan. Paistipannuhommis kansi tivihisti kii, eikä kurkita. Mitä mieltä olet tästä. kaikkea hyvää"! t. Raimo

    VastaaPoista